Muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen

Feestbeestje! 10-12 jaar

 

Pakket: liedjes-cd + kopieermap voor 10- tot 12-jarigen

Dit feestbeestje is een(b)engel. Hij heeft zijn aureool alleen op zijn coole pet. Hij draagt een 'flexe' loose fit-jeans, of soms juist een 'stijle' skinny. Aan z'n t-shirt zie je in welke mood hij is. Niet elk kerkelijk feest is immers 'beestig'! Sommige feestdagen zijn er juist om te 'chillen'.

In de map vind je geen straattaal, maar vooral veel leuke creatieve opdrachten, liedjes, spelletjes... Vaak ga je de diepere betekenis van die feesten leren kennen, die anders niet veel meer zijn dan 'een dagje vrijaf'.

De werkvormen zijn met zorg samengesteld door de drie pedagogisch geschoolde auteurs: Immanuel Boie, Annelies Burger en Cindy Gebruers.
Bij de dikke kopieermap (bestaande uit 106 pagina's!) zit een licentie die de koper het recht verleent op het volledig vrij vermenigvuldigen van de werkbladen voor gebruik binnen één klasgroep. Dit wil zeggen dat het materiaal inclusief de liedjesteksten en bladmuziek gefotokopieerd mag worden.

Bij de map is de audio-cd met maar liefst 9 originele liedjes onmisbaar. Deze cd bevat zowel de gezongen liedjes als de instrumentale versies!

De activiteiten sluiten aan bij de volgende feestdagen en de periodes die daarna voorafgaan: Allerheiligen, Allerzielen, Advent, Kerst, Driekoningen, Vasten, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.Pakket
  MySQL server has gone away