Aftellen met...

Katrijn Jacobs


 


Als mama van 3 en leerkracht van honderden per jaar vind ik het enig om al wie ik tegen kom te begeesteren met mijn passie voor creativiteit, kunst en illustreren.
De kracht van het ontdekken dat je kan creëren vind ik zo sterk. Het geeft iedereen een gevoel van zijn en dat wil ik graag delen.

Na 10 jaar lesgeven keerde ik terug naar de schoolbanken en studeerde ik illustratieve vormgeving aan de Academie in Sint-Niklaas. Daar ontdekte ik dat mijn kriebels en kronkels wel degelijk iets te vertellen hebben en er mogen zijn.
Ik ben een duizendpoot en kan heel wat stijlen aan. Ik vind het ook steeds een uitdaging om bij elke nieuwe opdracht op zoek te gaan naar welke uitwerking het werk sterker maakt. Mensen vrolijk maken en ze mee te nemen in een verhaal vind ik de kracht van illustreren, daar hou ik van.

Als beginnend illustrator vind ik het ook fijn om mijn illustreren in dienst te stellen van anderen. Twee heel toffe projecten voor Music For Life verwarmen mijn hart en doen zo veel deugd dat dit naar meer smaakt.

Volop bouwend aan mijn weg ben ik een spons die kleuren, geuren, stoffen

 

 

Haar nieuwjaarsbrieven

 

KLEIN FORMAAT

18-08A
18-08B
18-08C
18-08D