Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

Hartje Lief

 

Audio-cd


teksten: Moniek Vermeulen
muziek: Wim De Baere
zang: Marjan De Gendt en Wim De Baere

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden


5.25 euroCompleet uitgewerkte viering

Evangelie: ‘Je moet alle mensen om je heen heel graag zien. ’Iedereen?’ riep de man verwonderd uit.

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euro

 

 


ontvang onze nieuwsbrief

tip!


Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!

 

extra!


Gratis herinneringskaart (oorkonde)

 

reactie


Al enkele jaren maken we dankbaar gebruik van jullie aanbod.
We kozen dit jaar om te werken met de viering en de cd: 'hartjelief'. Het is een thema dat de kinderen echt aanspreekt. Ze zitten helemaal in de ban van het hartje. De liedjes vinden ze kei-leuk en zingen ze dan ook de ganse dag door.
Marleen H., Heist-op-den-Berg