Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

J A !

 

Thema: Ja, Heer ik kom graag aan tafel met jou!

Pakket met GRATIS boekje met extra tips!

Dit pakket bestaat uit alle hieronder aangeboden losse uitgaven:
audio-cd + teksten- en partiturenboekje + compleet uitgewerkte viering + viering met naamopgave
, maar bevat ook GRATIS een niet apart verkrijgbaar BOEKJE MET EXTRA TIPS!

49.99 euro


Audio-cd

Hartelijk dank voor jullie zoveelste pareltje. Ik beluisterde de 3 voorbeeldnummers en ze klinken alweer heerlijk. Bravo aan jullie team.
Paul Gernay, Meulebeke


teksten: Moniek Vermeulen
muziek: Mart Heijmans
zang: Myrthe Van Steenlandt en Nathan De Clerck

 

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje met kopieerbladen


Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!
Bevat:
- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- gitaartabs!
- 2 aparte kopieerbladen met alle liedjeskteksten!

5.25 euro


 

Compleet uitgewerkte viering

Evangelie naar Johannes (18, 33b-37) Jezus moest voor de landvoogd Pilatus verschijnen. Maar ook hier is Zijn’ jawoord erg overtuigend!

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunie-viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: Erik Dassonneville

15.00 euro


Viering met naamopgave

Evangelie naar Mattheus (5, 17-37) Ook in het land van Jezus waren er regels en wetten. Sommige mensen dachten dat Jezus zich aan die wetten niet wilde houden. Niets was minder waar!

De teksten van deze viering met naamopgave zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)! Auteur: Erik Dassonneville

12.50 euroontvang onze nieuwsbrief

 

EC-werkboekje - topper!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!


Gratis printboek!

Dit GRATIS! te downloaden printboek biedt je toffe suggesties voor een  super eerstecommunie-voorbereiding.
Een kruisteken maken, het Onze Vader bidden, een hostie krijgen, delen, de parochiegemeenschap, de kerk, het brood, de kelk met wijn, Het Laatste Avondmaal...

Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren.
Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]

Feestbeestje!

Dit speelse pakket
(6-8 jaar) bevat een kopieermap en een liedjes-cd met muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen.
[lees meer en luister]