Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

In de Wolken!

 

Audio-cdteksten: Moniek Vermeulen
muziek: Wim De Baere
zang: Marjan De Gendt en Wim De Baere
koortje: Mitch en Ilanka Kokke

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- gitaartabs!


5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: De verloren zoon

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euroontvang onze nieuwsbrief

tip!


Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!

 

extra!


Gratis herinneringskaart (oorkonde)

 

 

reactie

Ik vond het fijn om dit jaar met de cd "In de wolken" te werken. Ik kijk nu reeds uit naar volgend jaar. Bedankt voor de leuke en pittige liedjes. De kinderen zingen ze voortdurend als ze uit de klas komen. Ik hoor ze soms ook op de speelplaats zingen. In het vierde leerjaar heb ik  ook enkele liedjes aangeleerd. Ze zijn ook gewoon leuk om te zingen, zelfs zonder eerste communieviering in het vooruitzicht.
Jo R., Sint-Niklaas